Сертификати

Начало Сертификати

 

 БАЛАНС разполага с няколко сертификата за качество и устойчивост, които подчертават нашата ангажираност към изключително високи стандарти и отговорност към нашите клиенти и околната среда. Ето някои от тях:

БДС EN ISO 9001:2015 - Този сертификат подчертава нашата способност да осигурим високо качество на продуктите и услугите, които предоставяме на нашите клиенти. Той е знак за нашата постоянна ангажираност към удовлетворяване на клиентските изисквания и непрекъснато подобрение на нашите процеси.

БДС EN ISO 45001:2018 - Този сертификат е свързан с управлението на здравето и безопасността на работното място. Той потвърждава, че БАЛАНС се грижи за здравето и безопасността на своите служители и всички, които са включени в извършването на нашата дейност.

БДС EN ISO 14001:2015 - Този сертификат е свързан с управлението на околната среда. Той доказва, че БАЛАНС използва екологично устойчиви практики и се грижи приоритетно за опазване на околната среда

Тези сертификати са несъмнено важна част от нашата ангажираност към качеството и устойчивостта и служат като гаранция за нашите клиенти, че работим в съответствие с най-високите стандарти в нашата индустрия.